Aanleg van Dak en dakrenovatie

Lingewaard Installatie is thuis in het werken met vele soorten dakafwerkingen. Of het nu gaat om uw dakkapel, garage, woonhuis wij voeren complete dakrenovatie voor u uit. Pannen, bitumen, EPDM of zink, Lingewaard Installatie voert het voor u uit.

Een goed gelegd dak biedt u jaren bescherming tegen invloeden van buitenaf. Aan de keus van de soort dakbedekking gaat bij Lingewaard installatie dan ook een gedegen advies vooraf.

In ons advies nemen wij de volgende punten samen met u door:

  • Helling van het dak
  • Beoogde levensduur/kwaliteit
  • Keuze materiaal
  • Kleur
  • Isolatie waarde
  • Constructie van het dak
  • Afwerking van de rand

Wij als ervaren dak, zink en koperwerker kunnen u adviseren over de diverse producten en verwerkingsmogelijkheden. Vakkundig en voor een scherpe prijs voorzien wij uw woning en/of bedrijfspand van een waterdicht dak bij nieuwbouw, renovatie of reparatie.


Uw dak geheel gerenoveerd of vernieuwd

Om lekkage en andere overlast te voorkomen, is het van het grootste belang dat uw dak in perfecte staat is. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben. Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren, heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand en het afschot, zal het dakvlak hoe dan ook gaan vervuilen.

Lingewaard Installatie biedt u twee mogelijkheden; renoveren of vernieuwen. Bij renovatie is er sprake van overlagen; hierbij wordt er door ons een nieuwe laag over de oude aangebracht. Afhankelijk van de kwaliteit van de oude laag is dit een goede optie. Ook wordt er een nieuwe randafwerking aangebracht.

Als u uw dakbedekking door ons laat vernieuwen, wordt er nadat de oude dakbedekking is verwijderd een volledige nieuwe dakbedekking aangebracht. Daarnaast wordt er een randafwerking geplaatst en wordt het afval afgevoerd.


Dakisolatie

Dakisolatie is een vorm van isolatie die u niet alleen veel extra wooncomfort oplevert, maar bovendien veel geld bespaart. Per vierkante meter dakisolatie bespaart u gemiddeld 9 kubieke meter gas per jaar. Met de stijging van de gasprijzen scheelt u dat al snel € 7,50 per jaar per vierkante meter! U bespaart echter niet alleen u eigen portemonnee maar ook het milieu. Ook met dakisolatie heeft Lingewaard Installatie de benodigde ervaring om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Uiteraard zullen wij hierbij uw wensen aanhoren en zullen wij u een uitgebreid advies geven.