CV ketel

Lingewaard Installatie is onder andere gespecialiseerd in de hiernavolgende installatiewerkzaamheden:

  • Vervanging van alle merken en typen (combi)ketels, boilers, geisers en dergelijke.
  • Aanleg complete centrale verwarmingsinstallaties in bestaande en nieuwbouw woningen.
  • Aanpassingen van bestaande centrale verwarmingsinstallaties.
  • Aanleg van vloerverwarmingsinstallaties, convectorputten, designradiatoren ed.

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de cv-installateur die wij als bedrijf u kunnen bieden.


Uw CV Ketel

De keuze voor een cv-ketel is geen eenvoudige. Er spelen verschillende zaken mee. Maar veruit de belangrijkste is, dat de ketel een optimaal comfort biedt. ??U heeft dan diverse mogelijkheden. De meest bekende is de combiketel die het huis verwarmt en tevens voor warmwater zorgt. Maar ook een ketel in combinatie met een boiler is een mogelijkheid. Voor cv- en combiketels worden Hoog Rendement (HR)-ketels tegenwoordig het meest geadviseerd. Een HR-ketel gebruikt de warmte van de verbrandingsgassen, die bij andere ketels via de afvoer verloren gaat. Een HR-ketel is daardoor milieuvriendelijker en energiebesparend. Als installateur helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.


Onderhoud

Ook heeft u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen ieder jaar uw ketel controleren, reinigen en afstellen. Zo controleren wij de branderdruk, de waterdruk, de gasdruk, de ketelbeveiligingen en de circulatiepomp etc. Zo nodig stellen we de branderdruk bij, vullen we water bij en ontluchten we uw verwarming. We reinigen de warmtewisselaar, de brander(s) en de luchtaanzuigfilters.

  • Meer warmwater voor comfortabel baden en douchen.
  • Geld en milieu (be-)sparen door een energiezuinige installatie.
  • De oude c.v ketel vervangen omdat die aan vervanging toe is.

Wat ook uw reden is, in alle gevallen kunnen wij u voorzien van een deskundig advies op maat voor uw persoonlijke situatie. Wij plaatsen thermostatische regelapparatuur zoals die het beste bij u past. Zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw manier van wonen.

We staan niet alleen in onze dienstverlening voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Wij bieden u het allerbeste materiaal voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Dit zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Lingewaard installatie zal de producten correct en deskundig voor u installeren. Wij staan voor een gegarandeerd perfect werkende c.v. ketel, aangelegd volgens de geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften!!