Riolering

Heeft u last van rioolontstoppingen dan bent u bij Lingewaard installatie aan het juiste adres!

Een ontstopping is erg vervelend, Lingewaard installatie snapt dat en lost uw probleem snel en vakkundig op. Wij reinigen mechanisch of met waterdruk.

Riool ontstoppen:

Lingewaard Installatie ontstopt uw riool vakkundig. Dit doen we middels een hogedrukslang of verenmachine. Soms is het riool reinigen voldoende, een enkele keer is rioolreparatie of rioolrenovatie gewenst.

WC ontstoppen:

Wij ontstoppen uw toilet met een verenmachine met verschillende opzetstukken. We draaien de veer richting riolering dwars door de verstopping heen en reinigen zo de afvoer.

Doucheputje ontstoppen:

Ook ontstoppen wij uw doucheputje. Dit doen wij ook met de verenmachine, met de veer verwijderen wij zo zeepresten, haren en lichaamsvetten.

Afvoer ontstoppen:

De rioolslang spuit zichzelf door middel van hoge druk de rioolleiding in. Alles wat deze tegenkomt wordt los gespoten en afgevoerd naar het gemeenteriool.

Hemelwaterafvoer ontstoppen:

Is uw hemelwaterafvoer verstopt of heeft u een slecht doorlopende dakgoot? Probeer tijdig te laten verhelpen om lekkage en eventuele andere problemen van uw dak te voorkomen. Wij komen een verstopte dakgoot dagelijks tegen en lossen het probleem dan ook veel plezier voor u op.

Regenpijp ontstoppen:

Last van een verstopte regenpijp? Dan is het zaak deze zo snel mogelijk te ontstoppen, voordat vocht uw woning kan binnendringen of problemen in de dakgoot of op het dak kan veroorzaken. We ontstoppen uw regenpijp met een ontstoppingsveer of hogedrukslang en voeren waar nodig reparaties uit.